Scroll Top
PERSOONLIJKE AANPAK
Voor een precies resultaat.
PROFESSIONELE en BETAALBARE WEBSITE LATEN MAKEN

Een professionele website nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken al meer dan 20 jaar websites op maat van de klant. Elk bedrijf is immers uniek en een op maat gemaakte website met pixel precies ontwerp is een verlengstuk van jouw visitekaartje.

one-page website
webdesign
copywriting
koppelingen
logo ontwerp
consultancy
ZONDER EXTRA KOST SCOREN BIJ GOOGLE
De website wordt volledig volgens jouw wensen opgebouwd.

Samen met onze ervaring op vlak van online marketing zal je website zonder meerkost hoog scoren op Google en is hij standaard responsief opgebouwd.

Leuk meegenomen.
website-webshop-laten-maken
OPGEBOUWD VOLGENS DE LAATSTE WEBSTANDAARDEN
Aangezien wij alle websites opbouwen volgens de laatste webstandaarden, is jouw website 100% responsief en dus zonder probleem te bekijken én gebruiken op laptops, desktops, tablets en smartphones.
Functioneel

Wist je dat het slechts een paar seconden duurt om bezoekers van jouw website te overtuigen? De eerste indruk telt dus. Wij ontwerpen frisse, heldere en functionele websites met een heldere navigatie en hoog gebruiksgemak.

Eenvoudig beheer

Ons CMS-pakket (Content Management System) laat je toe zelf de website aan te passen zonder enige technische voorkennis. No stress: aan de hand van een demonstratie en filmpjes heb je het pakket zo onder de knie.

Meer conversies

Een nieuwe, moderne website houdt de aandacht van je bezoekers vast. De kans dat ze overgaan tot actie (contact opnemen, een offerte aanvragen, iets kopen) vergroot hierdoor.

Veilig

Wist je dat alleen websites met een geldig SSL-certificaat door de gangbare browsers als ‘veilig’ worden aangemerkt? Op onze hosting zit standaard een HTTPS-certificaat.

1 maand

Er een doorlooptijd van ongeveer 1 maand voorzien voor je website ‘live’ gaat en dus door het grote publiek kan bezocht worden.

Feedback

Nadat je van ons een eerste ontwerp voor de website hebt ontvangen, bouwen wij samen verder aan jouw site. Feedback is heel belangrijk. Er zullen dus verschillende infomomenten worden voorzien.

onderhoud & aanpassingen
Wie een mailtje kan versturen, kan zijn website aanpassen.

Ons website beheersysteem (CMS) laat jou toe om zelf jouw website aan te passen.

Teksten of foto’s toevoegen, aanpassingen in openingsuren, kortingscodes aan jouw webshop toevoegen,… alles is mogelijk en alles kan je zelf doen indien je dat wilt. Wij voorzien korte instructiefilmpjes.

Geen tijd of goesting? Binnen onze 
Rent-a-Website-formule zitten alle aanpassingen standaard in de maandelijkse huurprijs inbegrepen.

In andere gevallen kan je als klant via ons klantenportaal de wijzigingen aanvragen. Binnen uiterlijk 24uur zijn deze uitgevoerd.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.