Scroll Top
website ontwerpen
Wij bouwen gebruiksvriendelijke en betaalbare websites en webshops
website laten maken?
Group 3 maakt professionele websites en webshops in WordPress of via eigen programmatie in HTML, CSS, JS, PHP en MySQL.   Wij bouwen websites die standaard klaar zijn om teruggevonden te worden via Google of andere zoekmachines. Zonder meerprijs.

Wij doen eveneens re-design van bestaande websites waarbij wij één stelregel hanteren: de nieuwe website moet beter presteren dan de oude. Een proces van analyseren en leren.

Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke, functionele en coole website waarmee je scoort. 

Dat kan enkel met een kwalitatief beheerssysteem of CMS (Content Mangement Systeem). Dankzij onze keuze voor WordPress ben je zeker van een website die snel laadt, opgepikt en gevonden wordt door Google en andere zoekmachines, en die jouw bezoekers een interactieve ervaring biedt.

SEO - zoekmachine optimalisatie
Standaard HTTPS-certificaat
Hosting in Belgisch datacenter
Dienst-na-online

 

Standaard SEO geoptimaliseerd

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Deze term omvat alle technieken die gebruikt worden voor het optimaliseren van de online (terug)vindbaarheid van jouw website.

Hierbij trachten wij de waarde of het gewicht van jouw website voor de zoekmachines te verhogen door de technische basis van jouw website van bij de start van het ontwerp volledig op punt te zetten.

You never get a second chance to make a first impression.

Wij helpen KMO’s, eenmanszaken, starters, VZW’s, vrije beroepen en individuen met het opzetten van een betaalbare, professionele website.

Door van in het begin rekening te houden met webstandaarden en SEO zal jouw website beter scoren in Google. Meer bezoekers zorgen automatisch voor een hogere conversie.

Gratis bestaat… maar…

Waarom zou je betalen voor een website als het gratis kan? Denk aan Jimdo, Wix of de gratis web builder van Google. Eerst en vooral: schoenmaker blijf bij je leest.

Met alle respect: als leek ga je nooit hetzelfde eindresultaat behalen dan wanneer Group 3 jouw website gaat bouwen. Je bedrijf gaat geen tweede kans krijgen om een goede eerste online indruk te maken. Bij een slecht opgebouwde website ga je niet alleen verloren in de zoekresultaten, maar ook aan knowhow en functionaliteit zal je website inboeten waardoor de klant/bezoeker afhaakt.

Op ons kan je rekenen. En op onze expertise ook.

“Hoe zit dat eigenlijk met de online terugvindbaarheid van mijn website” is een vraag die wij vaak krijgen.

Aangezien wij ofwel ons eigen CMS gebruiken voor uw website of webshop, ofwel gebruik maken van WordPress, zit het terugvinden via Google écht wel goed.

Onze expertise, het gebruik van webstandaarden, een goede structuur met de juiste benamingen en het bijsturen waar nodig zorgen voor een gegarandeerde terugvindbaarheid van jouw website in Google en andere zoekmachines.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.