Website laten maken Geraardsbergen

VlaanderenEen website nodig in Geraardsbergen?

Wil je een website laten maken in Geraardsbergen?

Je bedrijf of vereniging is gelegen in Geraardsbergen en je zoekt goedkoop en betaalbaar webdesign?  Je website terugvinden in Google. Of ben je niet meer tevreden van je bestaande website?  Je zoekt hiervoor een oplossing?

Wel, dan ben je bij Group 3 aan het juiste adres!  Group 3 ontwikkelt websites en wij staan ook in voor re-design van bestaande websites.

Onze klanten zijn particulieren, KMO's of winkels, vrije beroepen of verenigingen.

Goed scoren met je website in Geraardsbergen én op Google?

Group 3 is sinds 1999 actief met het ontwerpen van websites en de optimalisatie van websites voor zoekmachines. Of het nu over eenvoudige websites gaat (de zogenaamde "visitekaartjes") of grotere database-gestuurde websites: wij helpen u graag in uw online aanwezigheid.

Afhankelijk van het type website dat het best bij jou past kiezen wij ofwel voor een statische website, een website die aangedreven wordt via ons eigen ontworpen CMS of Content Management Systeem, of een website die aangedreven wordt via WordPress, Drupal of Joomla!

Je kan je website zelf beheren: teksten aanpassen en openingsuren wijzigen, foto's toevoegen en zoveel meer.  Bovendien zorgen wij er voor dat de site geoptimaliseerd wordt voor Google en andere zoekmachines.

Interesse of vragen? Aarzel niet ons te contacteren! Wij helpen je graag verder.

"Quality isn't expensive, it's priceless"

Geraardsbergen, da's ook Overboelare, Zarlardinge en Goeferdinge.

Nederboelare, Schendelbeke  en  Ophasselt. Smeerebbe-Vloerzegem, Idegem en Zandbergen.

Nieuwenhove, Waarbeke en Grimminge. Onkerzele, Moerbeke en Viane.

En natuurlijk ook mattentaarten. Mmm!