Scroll Top

Website laten maken Erembodegem

Laat zonder zorgen je website of webshop maken
Website laten maken in Erembodegem

Een Website nodig in Erembodegem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken al meer dan 20 jaar websites en webshops op maat van de klant.

Elk bedrijf is immers uniek en een op maat gemaakte Website met pixel precies ontwerp is een verlengstuk van jouw visitekaartje.

one-page website
webdesign Erembodegem
copywriting
koppelingen
logo ontwerpen Erembodegem
consultancy
ZONDER EXTRA KOST hoog sCOREN BIJ GOOGLE
Website laten maken in Erembodegem
Je bedrijf of vereniging is gelegen in Erembodegem en je zoekt een goedkope en betaalbare Website? Je Website terugvinden in Google. Of ben je niet meer tevreden van je bestaande Website? Je zoekt hiervoor een oplossing?
Wel, dan ben je bij Group 3 aan het juiste adres! Group 3 ontwikkelt webshops en websites en wij staan ook in voor re-design van bestaande websites.
Onze klanten zijn particulieren, KMO’s of winkels, vrije beroepen of verenigingen.
GOED SCOREN MET JE Website IN Erembodegem ÉN OP GOOGLE?
Group 3 is sinds 1999 actief met het ontwerpen van websites, webshops en de optimalisatie van websites en -shops voor zoekmachines. Of het nu over eenvoudige Website gaat (de zogenaamde “visitekaartjes”) of grotere database-gestuurde websites: wij helpen u graag in uw online aanwezigheid.


Afhankelijk van het type Website dat het best bij jou past kiezen wij ofwel voor een statische Website, een Website die aangedreven wordt via ons eigen ontworpen CMS of Content Management Systeem, of een Website die aangedreven wordt via WordPress.

Je kan je Website zelf beheren: teksten aanpassen en openingsuren wijzigen, foto’s toevoegen en zoveel meer. Bovendien zorgen wij er voor dat de Website geoptimaliseerd wordt voor Google en andere zoekmachines.
Interesse of vragen? Aarzel niet ons te contacteren! Wij helpen je graag verder.
OPGEBOUWD VOLGENS DE LAATSTE WEBSTANDAARDEN
Aangezien wij alle websites en webshops opbouwen volgens de laatste webstandaarden, is jouw website of webshop 100% responsief en dus zonder probleem te bekijken én gebruiken op laptops, desktops, tablets en smartphones.
Functioneel
Wist je dat het slechts een paar seconden duurt om bezoekers van jouw Website te overtuigen? De eerste indruk telt dus. Wij ontwerpen frisse, heldere en functionele websites en webshops met een heldere navigatie en hoog gebruiksgemak.
Eenvoudig beheer
Ons CMS-pakket (Content Management System) laat je toe zelf de Website aan te passen zonder enige technische voorkennis. No stress: aan de hand van een demonstratie en filmpjes heb je het pakket zo onder de knie.
Meer conversies
Een nieuwe, moderne Website houdt de aandacht van je bezoekers vast. De kans dat ze overgaan tot actie (contact opnemen, een offerte aanvragen, iets kopen) vergroot hierdoor.
Veilig
Wist je dat alleen websites en webshops met een geldig SSL-certificaat door de gangbare browsers als ‘veilig’ worden aangemerkt? Op onze hosting zit standaard een HTTPS-certificaat.
1 maand
Er een doorlooptijd van ongeveer 1 maand voorzien voor je Website ‘live’ gaat en dus door het grote publiek kan bezocht worden.
Feedback
Nadat je van ons een eerste ontwerp voor de Website hebt ontvangen, bouwen wij samen verder aan jouw Website. Feedback is heel belangrijk. Er zullen dus verschillende infomomenten worden voorzien.
onderhoud & aanpassingen
Wie een mailtje kan versturen, kan zijn Website aanpassen.

Ons website beheersysteem (CMS) laat jou toe om zelf jouw Website aan te passen.

Teksten of foto’s toevoegen, aanpassingen in openingsuren, kortingscodes aan jouw Website toevoegen,… alles is mogelijk en alles kan je zelf doen indien je dat wilt. Wij voorzien korte instructiefilmpjes.

Geen tijd of goesting? Binnen onze 
Rent-a-Website-formule zitten alle aanpassingen standaard in de maandelijkse huurprijs inbegrepen.

In andere gevallen kan je als klant via ons klantenportaal de wijzigingen aanvragen. Binnen uiterlijk 24uur zijn deze uitgevoerd.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.