Scroll Top

WordPress website laten bouwen Wemmel

Laat zonder zorgen je website of webshop maken
WordPress website laten bouwen in Wemmel

Een WordPress website nodig in Wemmel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij maken al meer dan 20 jaar websites en webshops op maat van de klant.

Elk bedrijf is immers uniek en een op maat gemaakte WordPress website met pixel precies ontwerp is een verlengstuk van jouw visitekaartje.

one-page website
webdesign Wemmel
copywriting
koppelingen
logo ontwerpen Wemmel
consultancy
ZONDER EXTRA KOST hoog sCOREN BIJ GOOGLE
WordPress website laten bouwen in Wemmel
Je bedrijf of vereniging is gelegen in Wemmel en je zoekt een goedkope en betaalbare WordPress website? Je WordPress website terugvinden in Google. Of ben je niet meer tevreden van je bestaande WordPress website? Je zoekt hiervoor een oplossing?
Wel, dan ben je bij Group 3 aan het juiste adres! Group 3 ontwikkelt webshops en websites en wij staan ook in voor re-design van bestaande websites.
Onze klanten zijn particulieren, KMO’s of winkels, vrije beroepen of verenigingen.
GOED SCOREN MET JE WordPress website IN Wemmel ÉN OP GOOGLE?
Group 3 is sinds 1999 actief met het ontwerpen van websites, webshops en de optimalisatie van websites en -shops voor zoekmachines. Of het nu over eenvoudige WordPress website gaat (de zogenaamde “visitekaartjes”) of grotere database-gestuurde websites: wij helpen u graag in uw online aanwezigheid.


Afhankelijk van het type WordPress website dat het best bij jou past kiezen wij ofwel voor een statische WordPress website, een WordPress website die aangedreven wordt via ons eigen ontworpen CMS of Content Management Systeem, of een WordPress website die aangedreven wordt via WordPress.

Je kan je WordPress website zelf beheren: teksten aanpassen en openingsuren wijzigen, foto’s toevoegen en zoveel meer. Bovendien zorgen wij er voor dat de WordPress website geoptimaliseerd wordt voor Google en andere zoekmachines.
Interesse of vragen? Aarzel niet ons te contacteren! Wij helpen je graag verder.
OPGEBOUWD VOLGENS DE LAATSTE WEBSTANDAARDEN
Aangezien wij alle websites en webshops opbouwen volgens de laatste webstandaarden, is jouw website of webshop 100% responsief en dus zonder probleem te bekijken én gebruiken op laptops, desktops, tablets en smartphones.
Functioneel
Wist je dat het slechts een paar seconden duurt om bezoekers van jouw WordPress website te overtuigen? De eerste indruk telt dus. Wij ontwerpen frisse, heldere en functionele websites en webshops met een heldere navigatie en hoog gebruiksgemak.
Eenvoudig beheer
Ons CMS-pakket (Content Management System) laat je toe zelf de WordPress website aan te passen zonder enige technische voorkennis. No stress: aan de hand van een demonstratie en filmpjes heb je het pakket zo onder de knie.
Meer conversies
Een nieuwe, moderne WordPress website houdt de aandacht van je bezoekers vast. De kans dat ze overgaan tot actie (contact opnemen, een offerte aanvragen, iets kopen) vergroot hierdoor.
Veilig
Wist je dat alleen websites en webshops met een geldig SSL-certificaat door de gangbare browsers als ‘veilig’ worden aangemerkt? Op onze hosting zit standaard een HTTPS-certificaat.
1 maand
Er een doorlooptijd van ongeveer 1 maand voorzien voor je WordPress website ‘live’ gaat en dus door het grote publiek kan bezocht worden.
Feedback
Nadat je van ons een eerste ontwerp voor de WordPress website hebt ontvangen, bouwen wij samen verder aan jouw WordPress website. Feedback is heel belangrijk. Er zullen dus verschillende infomomenten worden voorzien.
onderhoud & aanpassingen
Wie een mailtje kan versturen, kan zijn WordPress website aanpassen.

Ons website beheersysteem (CMS) laat jou toe om zelf jouw WordPress website aan te passen.

Teksten of foto’s toevoegen, aanpassingen in openingsuren, kortingscodes aan jouw WordPress website toevoegen,… alles is mogelijk en alles kan je zelf doen indien je dat wilt. Wij voorzien korte instructiefilmpjes.

Geen tijd of goesting? Binnen onze 
Rent-a-Website-formule zitten alle aanpassingen standaard in de maandelijkse huurprijs inbegrepen.

In andere gevallen kan je als klant via ons klantenportaal de wijzigingen aanvragen. Binnen uiterlijk 24uur zijn deze uitgevoerd.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.