Facebook Live

Sociale media campagne en Facebook Live: wij helpen je!

Sociale media zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken.  Facebook, Twitter, Instagram,... we spenderen er dagelijks ettelijke tientallen minuten aan.

Je kan je bedrijf of product via sociale media een groter bereik geven. Dit kan enerzijds via gerichte advertenties en anderzijds via live video.

Zowel voor gerichte advertenties als live video kunnen wij u bijstaan.

De tijd dat je enkel een Facebookpagina moest hebben om 'aanwezig' te zijn op sociale media ligt al een tijdje achter ons.  Je moet het medium gebruiken om je producten en diensten voor te stellen, nieuwe zaken toe te lichten en in dialoog te treden met het publiek: je klanten.

Wij kunnen je helpen met live video op Facebook (via Facebook Live) of op YouTube (via YouTube Live). Single cam of multicam, zelfs op plaatsen waar je geen vaste internetverbinding hebt.

Interactie werkt!

  • Tijdens een live video kan het publiek realtime reageren op wat ze zien. Je  medewerkers kunnen op hun beurt in dialoog treden met het publiek. "Oh wat een mooi kleedje, hebben jullie dat ook in het blauw?"   "Jazeker, welke maat zoek je?".
  • De video kan nadien op je website worden geplaatst en actief blijven op je Facebook pagina voor mensen die niet live konden kijken.
  • Advertenties via Facebook gebeuren heel gestructureerd en net daardoor kan je de kostprijs drukken.  Wij kunnen segmenteren op interesse, locatie, leeftijd, geslacht. Maar ook binnen een bepaalde tijdspanne: net voor de solden of tijdens het autosalon,...
  • Via de Facebook-pixel kunnen wij nagaan of bezoekers effectief uw website bezoeken na een campagne, zodat we eventueel kunnen bijsturen.

 

We beheren graag uw Facebook campagne.

Group 3 heeft een ruime ervaring met advertenties op social media (social media marketing). Wij helpen je graag om via Facebook, Twitter of Instagram een succesvolle en professionele campagne op te zetten. En dat hoeft niet duur te zijn.  Contacteer ons voor meer informatie of bekijk deze pagina.