Bedrijfsvideo voor social media

Bedrijfsvideo voor social media. Want één beeld zegt meer dan duizend woorden.

Video werkt: het is snel, eenvoudig en hoeft niet duur te zijn. En het is aantrekkelijker dan regels tekst te moeten doorlezen om tot de essentie te komen. Een product- of bedrijfsvideo is dus dé oplossing voor (merk)bekendheid.

Hoe staat Group 3 u bij?

Wij bespreken met jou wat het doel van de video is.

Gaat het over een bedrijfsvoorstelling of wil je een nieuw product onder de aandacht brengen?

Wordt er op locatie gefilmd of via greenkey in de studio?

Afhankelijk van het doel schrijven wij een scenario dat we samen met jou doornemen, en waar nodig aanpassen. Dit scenario wordt achteraf in een draaiboek gegoten en zal dienen als basis voor de bedrijfs- of productvideo.

De dag van de opname werken wij het scenario af, nemen een paar losse shots dewelke we als tussenbeeld kunnen gebruiken. Dan begint het monteren en afwerken.

Na een visie bezorgen wij jou het afgewerkte videofragment in digitale vorm, klaar om op social media (Facebook, Instagram), YouTube en je eigen website te gebruiken.

 

We beheren ook graag uw Facebook video campagne.

Group 3 heeft een ruime ervaring met video op social media. Wij helpen je graag om via Facebook, Twitter of Instagram een succesvolle en professionele videocampagne op te zetten. En dat hoeft niet duur te zijn.  Contacteer ons voor meer informatie of bekijk deze pagina.