Portfolio Category: Webdesign

Kinderyoga Jezelfje

Heidi van Kinderyoga Jezelfje vroeg ons een kleine website te ontwerpen om haar diensten voor te stellen in verband met kinderyoga. Er werd een statische website geschreven en er werd voor Facebook en Instagram gekozen om foto's en nieuwtjes te delen: een ideale mix van eigen website en sociale media.
Read more

Autohandel Patrick

Autohandel Patrick uit Erpe-Mere was op zoek naar een website om zijn aanbod met occasie auto's te publiceren.  Het volledige aanbod publiceren via zgn. portaalwebsites is vrij duur en daarom hebben wij voor hem - in aanvulling op een beperkte publicatie via de portaalwebsites - een eenvoudige website geschreven waar zijn aanbod kan gepubliceerd worden.…
Read more

Kopen in Spanje

Wij schreven voor Immo Linea bvba een website om het aanbod in Spanje onder de aandacht te brengen.  De website ging online in 2012 en dankzij een goede keuze van de domeinnaam en het hoge SEO gehalte van de website scoort deze site heel goed.
Read more

Bakkerij Van Rampelbergh

Wij schreven voor Bakkerij Van Rampelbergh een website om zijn aanbod verder onder de aandacht te brengen. Deze website wordt aangedreven door ons eigen CMS en bevat ook een mailing module zodat tijdens speciale gelegenheden Filip een mail kan sturen naar de personen die zich ingeschreven hebben.
Read more