Goedkoop een website laten maken

Goedkoop een website laten maken? Bij Group 3 kan dat!

Goedkoop website laten maken? Als beginnend of startend ondernemer of zelfstandige ontbreekt het je misschien aan budget om een dure website te laten maken. Wel, wij stellen je gerust: een professionele website laten maken hoeft niet duur te zijn. Group 3 maakt goedkope websites zonder dat deze moeten inbinden aan gebruiksvriendelijkheid.

Wij bieden je een website aan die je zelf kan updaten (denk dan aan openingsuren wijzigen, promoties online zetten, een vakantieperiode aankondigen, foto's toevoegen,...).

Je zal merken dat je website 'werkt'.  Je online bereik neemt toe, klanten en geïnteresseerden vinden hun weg naar je bedrijf terwijl het budget voor een website slechts een beperkte investering is. Een goedkope website lost je verwachtingen in.

Hoe gaan wij tewerk?

  • We spreken af en overlopen de noden. Wat en wie wil jij met je website bereiken?  Hoeveel pagina's zal je website bevatten? Punt voor punt brainstormen we met jou.
  • Je krijgt een offerte. Klaar en duidelijk, geen addertjes onder het gras. Je krijgt een eenmalige kost en de kostprijs per jaar (die beduidend lager zal zijn dat de eenmalige kost. De jaarlijkse kost omvat de domeinnaam, het certificaat en de kost voor webhosting).
  • Je levert ons je logo en de teksten aan.  Na enkele dagen zetten wij een ontwerp online waarna je ons kan laten weten wat er eventueel dient aangepast te worden.
  • Nadat je akkoord bent gegaan met het ontwerp, zetten wij de site online en komen we het beheersysteem uitleggen.
  • Nadien nog vragen? Laat ons dan gerust iets weten. Wij bieden service-na-verkoop!

Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren.  Wij bieden ook maatoplossingen aan of specifieke websites voor de vastgoed- en automobielsector.

Wist je trouwens dat onze websites sowieso geoptimaliseerd worden voor zoekmachines?

Wij staan eveneens in voor de registratie van de domeinnaam en webhosting. En desgewenst kunnen wij helpen bij je social media campagnes. Je ziet: Group 3 is uw one-stop oplossing voor al je webnoden!

Wij zijn actief in Aalst, Affligem, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Lede, Liedekerke, Ninove, Ternat en de rest van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.